Elta Universitate România

De la 1 Iunie 2003 civilizatia umana a intrat intr-o noua Epoca. Una din racilele acestei civilizatii este alimentatia. Orice om, indiferent de statul in care locuieste, se afla intr-o generalizare globala a unor meniuri care nu corespund cu o realitate care se numeste sanatate.

    Elta Universitate din Romania, dupa 12 ani de cercetari, a pus la punct un meniu care se adreseaza oricarui om de pe aceasta Planeta, indiferent de varsta. In principiu este vorba de o educatie a alimentatiei, consecintele ne obliga sa contrazicem normele stiintei materialiste, ale medicinei, si mai ales ale nutritionismului. Initierea in aceasta directie a alimentatiei sanatoase este firesc sa fie determinata de un produs care se consuma mai mult decat celelalte: painea.

Painea naturala nu seamana cu cea obisnuita, si tehnologia ei se reduce la un proces de deshidratare. Una din calitatile acestei paini naturale este calitatea ei de conservare. Chiar si dupa un an de zile isi mentine calitatile intacte. Pana se va generaliza si in celelalte state ca fabricatie, Elta Universitate ofera aceasta paine intr-o maniera directa, sarind peste latura comerciala. Astfel, chiar si in Romania, unde ea este cunoscuta de 5 ani, in ultimul an majoritatea consumatorilor au devenit abonati. Consumul zilnic mediu recomandat pentru o persoana este de 100 grame.

Abonamentul faciliteaza o legatura directa intre producator si beneficiar, indiferent in ce stat se afla acesta, pe de alta parte fiecare colet este insotit de un text: "Povestea Painii", unde se discuta despre trecerea gradata la o alimentatie sanatoasa. Celelalte date referitoare la painea naturala le gasiti aici. Va stam la dispozitie si va asteptam pe aceasta adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Planeta Pâinii

Alimentatie Naturala, Auto Educatie, Astrologie, Metafizica, Sexologie
Doresc sa ma inscriu la Planeta Paini

Elta live

Va invitam la transmisiunile online Elta Live in fiecare Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri de la orele 21:00 (EET).
Subiectele abordate sunt: Alimentatie Naturala, Autoeducatie, Astrologie, Sexosofie, Metafizica, Alternative la sistemele traditionale. In fiecare Marti si Joi se desfasoara cate o ora de exemplificare practica a prepararii unui fel din alimentatia naturala (ciorbe, mancaruri, deserturi), cu elemente componente, metode, tehnologie. Arhive Elta Live