Elta Universitate România

Painea naturala, fiind un produs viu, este bine asimilata de organism, astfel incat ea devine un poli-medicament cu o terapeutica holistica. De la bun inceput, painea naturala fiind dominant bazica, reduce drastic aciditatea din cavitatile bucala, stomacala, intestinala... un alt efect este actiunea prioritara asupra arteriosclerozei... (detaliile medicale le avem in Colectia 17 - "Tratat de nutritie al OMului", 6 volume).

Tumorile cancerigene, de orice natura organica, sunt stopate dupa care se produce o eliminare a lor... in cazul SIDA (pierderea imunitatii celulare), se remarca acelasi proces de vindecare... Alt exemplu: in cazul diabetului, glicemia revine spectaculos la parametri normali...

Aceste vindecari nu sunt determinate numai de Azima, ea fiind numai painea naturala, cat de o alimentatie naturala formata din triada clasica: ciorbe, mancaruri si deserturi. Bibliografia despre aceasta alimentatie se gaseste in aceeasi Colectie 17.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare.
Ingrediente: 87% tarate alimentare de grau, 13% apa de legume.
Deshidratat la temperatura mai mica de 37 gr. Celsius.

NU CONTINE, DROJDIE, SARE SAU ALTI ADITIVI ALIMENTARI !

Pentru eficienta maxima se recomanda consumul sau pe o perioada de minim 29 de zile, impreuna cu alimentatie naturala (netratata termic).

Planeta Pâinii

Alimentatie Naturala, Auto Educatie, Astrologie, Metafizica, Sexologie
Doresc sa ma inscriu la Planeta Paini

Elta live

Va invitam la transmisiunile online Elta Live in fiecare Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri de la orele 21:00 (EET).
Subiectele abordate sunt: Alimentatie Naturala, Autoeducatie, Astrologie, Sexosofie, Metafizica, Alternative la sistemele traditionale. In fiecare Marti si Joi se desfasoara cate o ora de exemplificare practica a prepararii unui fel din alimentatia naturala (ciorbe, mancaruri, deserturi), cu elemente componente, metode, tehnologie. Arhive Elta Live