Elta Universitate România

Paine Elta ® - Paine Naturala - Azima
Numar inregistrare OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci): M/02713, din 06 aprilie 2004

Painea Naturala este un produs deshidratat la temperaturi blande (pana in 40 grade Celsius), continand tarate alimentare de grau apa de legume sau zer din lapte nepasteurizat. Este cunoscuta si sub denumirea de azima.

Reteta pe care o folosim era practicata inca din antichitate (Egipt, Galileea, zona Marii Mediterane).
Painea Naturala este produs natural, inlocuitor al painii dospite (va rugam sa studiati tabelul comparativ intre diversele tipuri de paine, tabel aflat pe etichetele de pe produsele noastre).
Ea se consuma in mod obisnuit simpla, sau impreuna cu orice alt produs alimentar. Este recomandata pentru toate varstele.

Termenul de valabilitate (garantie, pastrare), in conditii normale, putem spune ca este nelimitat. Pe produsele noastre s-au indicat 3 ani. Painea Naturala se pastreaza in loc uscat (exclus frigider), la temperaturi obisnuite.
Fiind un produs natural, in procesul alimentar are actiuni (efecte) considerabile:

  1. deconstipare: eliminarea constipatiei propriu-zise (abdomen umflat), reducerea supraponderalitatii (obezitate).
    1 kg de Paine Naturala consumata reduce greutatea corporala cu 1 kg.
  2. metabolism: fiind un produs bazic, ea regleaza pH-ul dumneavoastra, prin reducerea aciditatii stomacale; fiind un produs fibros, dreneaza tot traiectul digestiv (de la cavitatea bucala la cea anala).
  3. dermatoze: este firesc ca prin deconstipare si reglaj al pH-ului sa se produca o reducere a toxicitatii generale, aceasta ducand la o regenerare a dermei. In concluzie, avem o ameliorare a tuturor dermatozelor.
  4. cardiovasculare: prin efectele de mai sus - reducerea tesuturilor adipoase, a aciditatii, se determina o calitate pozitiva a sangelui. In fabricarea produsului nostru nu folosim clorura de sodiu (sarea). Amelioreaza in mod remarcabil activitatea inimii dumneavoastra.
  5. oncologie: prin consumarea Painii Naturale, putem spune ca ea actioneaza asupra tumorilor, cu exceptia fazei de metastaza. In caz ca acest consum se asociaza cu Alimentatia Naturala, tumoarea poate fi eliminata.
  6. diabet: in mod uimitor, s-a constatat la cei care au consumat Paine Naturala o scadere a glicemiei pana la nivelul normal. Astfel ca se poate renunta la insulina (de la insulino- dependenta se trece la "azimo-dependenta").
  7. hepatice: prin asocierea Painii Naturala cu Alimentatia Naturala, celula hepatica se reface, proces ce dureaza maxim 15 ani.
In principiu, efectele terapeutice ale Painii Naturale sunt specifice oricarui produs natural. Painea Naturala este realizata, in primul rand, pentru alimentatia normala (netratata termic, deci necoapta, nepasteurizata, neprajita). Consumul zilnic este de 100g - maxim 200g; dupa un timp de consum al Painii Naturala, un efect si mai remarcabil se obtine prin eliminarea totala a produselor obisnuite de panificatie (coapte). Consideram ca un om sanatos este un om curat interior.Abonarea se face fie prin telefon - (+4) 0722 371 107 sau (+4) 0722 270 217, fie prin e-mail (office@eltauniversitate); expedierea coletului se face prin posta, iar plata se face la primirea pachetului (ramburs).

In fiecare trimestru coletul contine fie "Povestea Painii" (carte), un manual de initiere in Alimentatia Naturala, fie un nou volum din "Planeta Painii".

Avantajul acestui mod de procurare consta in faptul ca aprovizionarea cu paine naturala o faci o singura o data la 3 luni (cand ridici coletul de la posta), scutind un timp considerabil (pe care altfel il consumi in fiecare zi cumparand paine de la magazin), iar cantitatea din coletul trimestrial iti este suficienta pentru toata perioada respectiva (fiind deshidratata, painea naturala se mentine proaspata timp indelungat).

Elta Universitate multumeste colaboratorilor si prietenilor din lumea intreaga pentru implicarea in programul Elta.


Magazinele din tara de unde puteti cumpara Paine ELTA (Azima)

Planeta Pâinii

Alimentatie Naturala, Auto Educatie, Astrologie, Metafizica, Sexologie
Doresc sa ma inscriu la Planeta Paini

Elta live

Va invitam la transmisiunile online Elta Live in fiecare Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri de la orele 21:00 (EET).
Subiectele abordate sunt: Alimentatie Naturala, Autoeducatie, Astrologie, Sexosofie, Metafizica, Alternative la sistemele traditionale. In fiecare Marti si Joi se desfasoara cate o ora de exemplificare practica a prepararii unui fel din alimentatia naturala (ciorbe, mancaruri, deserturi), cu elemente componente, metode, tehnologie. Arhive Elta Live