Elta Universitate România

Capitolul VI
FESTINA LENTE... INSEMNARI DESPRE REALITATEA PAINII...
Buna prieteni,
Constat ca pot sa fac constatari la aspectul simturi, simtiri, perceptie... Cum percep Painea Naturala? Ajutorul indescriptibil de real in momentele in care fiinta tinde sa redevina prinsa intr-un exterior, o formalitate... se autosesizeaza, si prin ingerare... totul se transforma... Este minunata procesului de tranzitie deoarece ne mentine in tranzitie, si mereu in "forma" lui EU SUNT (PARTICULAR-GENERAL), in acest prezent al fiintei... Un sistem format intr-o entropie mare si mereu in crestere datorita confundarii hranei cauzale cu efectul si a inversului respiratiei, se reorganizeaza treptat... adica entropia presupune agitatie mare, miscare dezordonata (ordinea este o dezordine ordonata) ori, sa "opresti" brusc aceasta pentru a intoarce sistemul de unde s-a oprit, spre sens in sens, acei putini reusesc... cu karma fara karma... Dar se poate si lor le multumim... caci suntem.
Aceasta entropie se diminueaza treptat cu ajutorul "Painii Domnului", pe masura ce... %hiperaciditate = %oxigen si % baza = % azot... si toxinele se elimina... Zerul contine codificat informatia ce este necesara limphei pentru reamintire, pana sistemul este adus la parametrii firesti binelui general. Chimenul degajeaza psihicul de stres pe moment pentru ca limpha sa isi poata face "datoria", iar materialul de celul-oza incurajeaza osmoza, refacerea tesuturilor, practic a integritatii, integrarii organismului. Cu fiecare pas, noi si noi celule sunt reconstruite din depozitele universale iar vibratia... se autosesizeaza in momentul in care asupra sistemului in reconstructie, organului, planeaza norii negri - consecinte ale faptelor mai mult sau mai putin proprii, ce se cer armonizate. Autosesizarea este in ordinea cronicizarii si determina fiinta spre sinceritate, chiar daca el nu este constient pe moment de impuls (asa sunt lucrurile firesti), simte nelinistea subconstientului (Painea Domnului este pentru Doamne), caci aici se face marea lucrare a Calului Troian. Si pe masura ce-si particularizeaza prin Jurnal, noi si noi elemente ies la iveala, restabilindu-se pas cu pas in curgerea fireasca a energiilor Firii... Caci firea Sa este cea care face schimbarile si recunoaste prin recunostinta vibratia. Astrologia se face necesara prin recunoasterea constienta a identificarii cu identitatea. Vizualizarea simbolurilor (yantra) reacorda fiintei dreptul la propriul "program (mantra) de drum" iar un minimum de elemente de baza permit corelarea programului natal cu evolutia firii lui aici si acum, eternul lui EU SUNT. Si sa fie cat mai dispus sa faca ceva... poate chiar sa mediteze la forma bobului de grau, mirandu-se ca lucrurile nu sunt chiar asa de incurcate...
Multi renunta dupa eliberarea de cronica cronicizarilor dar revin deoarece elementul pozitiv este autosesizat cand cronica revine.
Organi-zarea este sub aceleasi reguli prin autosesizarea elementelor minunate pe care Planeta, universalul le ofera din plin, in special din alimentatie naturala (nu va agatati de retete, lasati imaginatia...), elemente necesare sistemului asupra caruia organismul lucreaza, deoarece isi autosesizeaza elementele de reconstructie... (morcovii, rosiile - ce bine cu vara asta!), laptele pentru mediatizare, branza, oul - informarea asupra integritatii, ca panaceu neuronal... etc. ...si mierea cand... povestea cu marul si sarpele... dar un sut acolo este un potential pas inainte, in sensul fara scop caci altfel ne cam troznesc oasele si este neplacuta muzica asta in linistea unor zgomote entropice. Multumesc.
Gustul, forma, culoarea trebuie sa fie pastrate pentru a determina... optiunea OVERWRITE... RECUNOASTEREA-RECUNOSTINTA SIMTURILOR. Alte constatari ne urmeaza pe masura ce reparam constienta. Este bine caci de cate ori vrem s-o luam inaintea noastra, ni se ingreuneaza picioarele, mancand Painea Naturala recunoastem Biciul Domnului si prindem radacini pana deschidem ochii si recunoastem Legea. Caci clipa este perfect structurata...
Doar lipsindu-ma de EA, pentru recunoasterea, reglementarea unor datorii autosesizate ce presupuneau consecinte dramatice asupra celor in situatie, datorate nesabuintei mele, ce puteau fi sub auspiciile acestui Saturn versus Pluton - Soare, XII, pot sa recunosc acum acestea. Iaca rabdarea si Bunul simt.
PACE SI IUBIRE.
MONICA.

Ne-am obisnuit sa continuam aceste povesti, cu cate o stire. De aceasta data, avem o relatare care apartine unei abonate din Alexandria; aceste randuri reprezinta e-mail-ul ei din data de 7 octombrie 2002, experienta si gandurile ei; ma bucur, dar nu ma bazez pe argumentele celorlalti, dar va anuntam in Scrisoarea a V-a ca am infiintat un grup de discutii numit "Planeta Painii" (http://health.groups.yahoo.com/group/planeta_painii) care a inceput sa dea roade; mai jos este un raspuns al meu catre o abonata si eltista din Toronto, Canada.

Si ca un exemplu (de ceea ce te feresti nu scapi - obiectivitatea), am ramas surprins cum intr-o lege publicata in monitorul oficial, la indemnul Comunitatii Europene, se specifica, se spune ca nu sunt necesare avize pentru produse naturale, ci numai pentru cele care contin aditivi si alte alchemii chimiste. M-as bucura daca ar fi mai multe asemenea exemple, dar sunt sigur ca prin bunul simt si ratiune, sa nu le interzicem oamenilor, si totusi sa le spunem adevarul. De exemplu, un tesut organic detasat dintr-un corp este o bucata de cadavru. Ca painea obisnuita este hidrat de carbon. Toate acestea au consecinte negative; in "Drepturile Omului" nu avem dreptul sa interzicem placerea de a se intoxica, dar ca o norma de civilizatie, este bine sa-i spunem adevarul, sa-i aducem aminte: chiar si apa este un mineral. A interfera un sistem organic cu unul neorganic, in care neorganicul domina, se ajunge la maximum de consecinta - moartea. Si poate pe aceasta cale sa adaug totusi, aceasta pulbere alba careia ii spunem faina, in general hidrat de carbon, in faza aceasta este organica, dar printr-un tratament termic (210 - 230 grade Celsius) se obtine o reactie de oxido-reducere. Aceasta reducere se refera la "de la organic la anorganic". Chiar si bucata aceea de cadavru de care spuneam, pana nu intra in putrefactie, si netratata termic, culmea, este buna, sanatoasa. Si asa mai departe. Daca oamenii ar evita efectele termicului, s-ar constata un lucru uimitor: nu se mai bea apa. Dar natura stie chiar daca o negam. In cercetarile noastre, am constatat un lucru uimitor, cum un om in asa-zisa idee "in varsta" (60-70 de ani), revenind la adevarul vietii, corpul acestuia se regenereaza. Ne intrebam care este varsta, desigur este o figura de stil. Trebuie sa banuim ca un copil creste, dar nu ajunge sa descreasca (devitalizarea). Va creste pana la asa-zisa varsta de 25-30 de ani, adica se fixeaza la aceasta forma.

Grupul de discutii "Planeta Painii" sustine "Povestea Painii", prin inedit, nonsalanta, naivitate, scene din viata de zi cu zi, toate acestea gravitand in jurul alimentatiei naturale, si aventura implementarii painii naturale.
A trecut o jumatate de an. Cand s-a inceput "Povestea Painii", Soarele era in exaltare, definind urmatoarele 6 luni. In acest moment, (octombrie, Balanta), Saturn este in exaltare, definind celelalte 6 luni ale anului: obstructii, dificultati, o viata mai dura, si mai ales pentru cei care fac abstractie de Legile Universale. Imi doresc sa va obisnuiti cu aceste notiuni elementare de astrologie, ele fac parte din cultura generala; asa cum va spuneam intr-una din scrisori, nu stim cine suntem, acest aspect ducand la consecinte catastrofice.
Ion, Caim, 11 Octombrie 2002, h. 03:37

Planeta Pâinii

Alimentatie Naturala, Auto Educatie, Astrologie, Metafizica, Sexologie
Doresc sa ma inscriu la Planeta Paini

Elta live

Va invitam la transmisiunile online Elta Live in fiecare Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri de la orele 21:00 (EET).
Subiectele abordate sunt: Alimentatie Naturala, Autoeducatie, Astrologie, Sexosofie, Metafizica, Alternative la sistemele traditionale. In fiecare Marti si Joi se desfasoara cate o ora de exemplificare practica a prepararii unui fel din alimentatia naturala (ciorbe, mancaruri, deserturi), cu elemente componente, metode, tehnologie. Arhive Elta Live